тел: +359 885 985 323
Студен метал
АтелиеКонтакти

Ателие

Студен метал е ателие за проектиране, производство и монтажи на декоративни и функционални изделия, конструкции, нестандартни и уникални съоръжения от черна и неръждаема стомана (инокс), алуминий, месинг и др. в комбинации със стъкло, камък, дърво.


Нашите продукти се отличават с висока прецизност и точност на изпълнението, повишена здравина и издръжливост. Ние предоставяме изчистен, модерен дизайн и перфектен външен вид на завършения продукт. Работим в тази област от 2003 г. Разполагаме с производствени бази в София и Пловдив, оборудвани с качествени и прецизни машини. Това ни позволява да изпълняваме своите продукти с перфектно качество и в оптимални срокове.

 

В работата си ние проявяваме еднакво старание и коректност, както при изпълнението на големи обекти с много на брой повтарящи се еднородни детайли, така и при малки по обем поръчки, нестандартни и технологично сложни за проектиране и изпълнение. Стремим се непрекъснато да бъдем на високо ниво, клиентите ни да са напълно удовлетворени от нашата работа и убедени че са направили най-добрият избор.


Продуктите на ателие Студен метал са резултат от съвместната работа на специалисти по механична обработка на метал, заварчици, монтажници и проектант.